Turismo rural en Mallorca

Allotjament ecològic, tendència del turisme sostenible

Allotjament ecològic, tendència del turisme sostenible

Imagina una vista a una finca on trobaràs delicioses i sucoses fruites, verdures de temporada, olis d’olivers mil·lenaris, iogurts i formatge d’ovella que et delectaran el sentit del gust. Aquests són alguns exemples de productes relacionats amb l’agricultura en l’actualitat del turisme.

La Finca s’Estalella se centra en aquest format de turisme, conegut com a pilar del turisme rural o turisme sostenible; avui en dia té un gran interès, i forma part d’un actiu econòmic que es troba en ple creixement.

L’allotjament ecològic de la Finca s’Estalella, permet el desenvolupament i permet gaudir de zones amb molta harmonia, prevenció de paisatges i experiències úniques com a objectiu principal de l’estada. Es destaca l’alt potencial en diverses variants, com el menjar, la part experimental i l’enfocament del desenvolupament sostenible necessari.

De fet, els propietaris treballen constantment a millorar la tendència actual de l’allotjament ecològic i consum turístic, mostrant als consumidors cada vegada més interessats a passar vacances en el medi de la naturalesa, la possibilitat de llogar cases rurals a 15 metres del mar.

El turisme sostenible és vital per l’economia de les Illes Balears

S’espera que les activitats totals relacionades amb el sector, es dupliquin aquest 2017 en les Illes Balears. La vinculació del turisme i l’agricultura, se centren en aquestes estadístiques amb el foment de polítiques capaces d’ajudar a crear una relació estratègica i ser una font de beneficis tant per locals com per a turistes.

Tenint en compte la cadena de valor en el seu conjunt, la producció orgànica i l’allotjament ecològic, és una de les àrees en les quals illes com Mallorca poden proporcionar un valor afegit.

La finca s’Estalella considera essencial potenciar la seva oferta i el seu producte local, centrant-se en els beneficis per la salut i les activitats d’ecoturisme respectant el medi ambient, d’aquesta manera assegura un futur d’un turisme ecològic compenetrat amb els sectors de producció d’aliments, responsabilitat social i el desenvolupament sostenible relacionat amb l’activitat turística en general.

El potencial de les Casetes de Pescadors de Mallorca de la Finca s’Estalella, et permet fer turisme rural i viure experiències úniques amb contacte en la naturalesa.

Gaudeix d’un paradís en les teves pròximes vacances a Mallorca!

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *