Turismo rural en Mallorca

Blog

Prolongacion del Concurs de Fotografia fins al 2019.10.15

Encara ens estan arribant boniques fotos vostres, així que anem a perllongar el nostre concurs per 1 mes més. Per poder participar necessitem saber el vostre nom, data d’estada i caseta en la qual us heu allotjat. Moltes gràcies i molta sort!

Learn more »

Benvolguts amants de S’Estalella,

Benvolguts amants de S’Estalella, Volem compartir-que hem decidit realitzar un concurs de fotografia amateur per als nostres hostes amb el doble finalitat que recordeu els vostres bonics moments en Casetes de pescadors de s’Estalella i que el guanyador pugui gaudir del regal d’una estada de dos dies entre octubre 2019 i abril 2020. Per poder […]

Learn more »

“Passió Crist” crucifixion de Jesús a Felanitx (Mallorca-Espanya)

Les Revetlles de Sant Agustí a Felanitx que encara que no és el patró del poble, aquesta festivitat se celebra amb gran entusiasme, on en aquestes dates tenen lloc les revetlles més populars de Mallorca amb un cartell amb grups musicals d’alt nivell. Tot començarà amb la Nit Felanitxera, mentre que la vigília del sant, […]

Learn more »

Entre gener i febrer la floració dels ametllers revesteix el camp mallorquí d’un espectacular mantell blanc. En els seus tres tonalitats -blanca, blava i rosada-, els ametllers florits anticipen la primavera quan l’hivern encara no ha acabat. Una estampa que ha estat recreada en quadres, novel·les i fotografies al llarg de la història. 

Learn more »

La nit de Sant Joan, una festa de mites i llegendes

Vine a gaudir aquesta nit tan màgica a Finca s’Estalella, les casetes de pescadors. Poques nits compten amb l’aire màgic que irradia la nit de Sant Joan, una vetllada marcada pel ritual del foc i que s’allunya de l’antiga celebració realitzada amb motiu del bateig de Jesucrist. L’arribada de les fogueres, de la mà del […]

Learn more »

Des del 2018.03.28 s’ofereixen de nou les Excursions a Cabrera

A només mitja hora en vaixell des del sud de Mallorca, aquesta petita illa de naturalesa generosa és qualsevol cosa menys una destinació turística convencional.

Learn more »

Bon Nadal i bon any 2018

Bon Nadal i bon any 2018 Casetes de Pescadors

Bon Nadal i bon any 2018 / Des de la Finca S’Estalella volem agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres durant aquest 2017 i desitjar-vos uns dies de Nadal plens d’alegria, il·lusió, sorpreses i sobretot salut.

Learn more »

Una excursió autèntica i divertida en casetes de pescadors

vacances a la natura a Mallorca

La Finca Estalella no només està en un antic poblat de pescadors del segle XVI, ara oferim també una excursió molt especial amb un pescador de la zona.

Learn more »

Allotjament ecològic, tendència del turisme sostenible

Allotjament ecològic, tendència del turisme sostenible

Imagina una vista a una finca on trobaràs delicioses i sucoses fruites, verdures de temporada, olis d’olivers mil·lenaris, iogurts i formatge d’ovella que et delectaran el sentit del gust. Aquests són alguns exemples de productes relacionats amb l’agricultura en l’actualitat del turisme.

Learn more »

La flor de l’ametlla converteix a Mallorca amb un jardí que floreix

La flor de l'ametlla converteix a Mallorca amb un jardí que floreix

Mallorca li dóna la benvinguda al mes de febrer convertint a l’illa en un jardí florit d’ametllers.

Learn more »

Page 1 of 2 - Go to page: 2