Turismo rural en Mallorca

Escapada de Sant Valentí a Mallorca

Escapada de Sant Valentí a Mallorca

S’apropa Sant Valentí i res millor que fer una escapada romàntica a Mallorca per sorprendre a la teva parella.

Si t’agrada fer turisme rural, l’illa de Mallorca amaga innumerables racons naturals en els quals podràs gaudir de velades romàntiques inoblidables.

El dia de Sant Valentí està aquí mateix. Moltes persones comencen a pensar en flors, xocolata i joies per complaure els desitjos de la parella. Però si ets dels originals que els hi agrada viure experiències i fer escapades sostenibles, Mallorca pot ser l’escapada romàntica que mai oblidaràs.

Una escapada de Sant Valentí a l’illa de Mallorca

Palma de Mallorca és una illa amb meravelles com les seves platges, cales, cultura, història, racons naturals, clima…
La capital de les Illes Balears et permet gaudir, descansar o passejar per les seves platges de sorra blanca i fer esports d’entreteniment i d’aigua a totes les èpoques de l’any. És un destí encantador i ple de sol. Què més pots demanar per una escapada de Sant Valentí?

A més, Mallorca compta amb un ric patrimoni cultural com la Catedral de La Seu, mestra de l’arquitectura d’estil gòtic. El Palau Reial de l’Almudaina, símbol de l’antiga fortalesa musulmana. La Plaça Major per caminar i relaxar-se pel centre de la ciutat, rodejat de carrils a l’estil típic espanyol. El Poble Espanyol que ofereix una reconstrucció dels monuments més importants d’Espanya, d’una manera divertida. El Castell de Bellver, el Museu de Mallorca o la Fundació Pilar i Joan Miró. Hi ha molta varietat per satisfer la teva set de descobriments culturals al costat de la teva parella.

Pels amants de la naturalesa que busquen escapades romàntiques fent turisme rural. Poden gaudir de la Serra de Tramuntana amb les muntanyes més altes de les Illes Balears. El Parc Natural de la península de Llevant, ideal per un viatge al descobriment de moltes espècies vegetals i animals protegits.

També, pots visitar un aquari a la platja, amb més de 700 espècies diferents i la famosa Illa Cabrera.

Un exemple de riquesa natural, és l’agroturisme Finca s’Estalella coneguda com una font fantàstica d’experiències sostenibles i un dels hotels ecològics més complets de la zona.