Turismo rural en Mallorca

Inclosos

Neteja

En harmonia amb la filosofia del agroturisme oferim al nostres clients gel y xampú Keiji, i un kit de neteja Amway, els dos ecològics i biodegradables.

La neteja ens la fa Nartha, una empresa que fomenta la integració i la inserció laboral de persones amb discapacitat, és reconeguda com Centre Especial de Treball per la Direcció General de Treball i Salut de la Direcció General de Treball i Salut de la Conselleria de Economia i Innovació del Govern Balear.

 

Llenya

Les casetes estan equipades amb estufes de llenya, respectant la tradició i la sostenibilitat del entorn.

Per oferir-vos una estància més càlida i agradable, està inclòs al preu un sac de llenya (10 Kg aprox.) per cada dues nit d’estància.

Set de Benvinguda

Oferim un detall de benvinguda per les estàncies de 5 o més nits. El set consta de productes de la terra, els quals poden variar segons l’estació del any.

Sempre tindrà una botelleta de oli d’oliva de Valldemossa i un potet de sal marina recol·lectada a la finca de la manera tradicional dels pescadors, de la nostra marca Finca Son Cànaves.

Canvi de llençols

 

Les estàncies superiors a una setmana tindran un canvi de llençols i tovalloles.

Consells

El nostre agroturisme es diferencia per un tracte molt pròxim i personal des d’el primer contacte fins el dia de la vostra sortida, sent una experiència única, molt més que una simple estància. Trobarà una amplia guia amb informació de la zona: excursions, experiències, lloguer de bicicletes, restaurants i altres necessitats. Silvie, està sempre a la vostra disposició per fer facilitar la vostra estància.