Turismo rural en Mallorca

La flor de l’ametlla converteix a Mallorca amb un jardí que floreix

La flor de l'ametlla converteix a Mallorca amb un jardí que floreix

Mallorca li dóna la benvinguda al mes de febrer convertint a l’illa en un jardí florit d’ametllers.

El florir dels arbres d’ametlles proporciona a Mallorca un paisatge espectacular que els turistes amants de la naturalesa i del turisme rural, ecològic i sostenible no poden resistir-se.

La floració de tots els ametllers converteix la regió mallorquina en un extens mantell clar de tonalitats blanques, blaves i rosades. Aquest espectacle natural li dóna la benvinguda a l’inici de la primavera amb una estampa que inspira als turistes de tots els orígens a formar part i submergir-se en aquest trosset de naturalesa inigualable.

La floració dels ametllers a Mallorca

Amb quantitats que superen els 4 milions de plantes esteses per tota l’illa, Mallorca es converteix en una de les millors atraccions turístiques potenciant les visites i paquets amb la possibilitat de viure experiències al costat de la naturalesa, donant valors als agroturismes ecològics i sostenibles de la zona.

Les activitats com els passejos a peu o amb bicicleta per cada racó de l’illa, permeten als turistes gaudir del meravellós paisatge que ofereix durant aquestes dates.

Turisme rural a Mallorca

El mantell de tonalitats roses i blanques que cobreix l’illa, dóna força al turisme rural a Mallorca. Els amants de la naturalesa gaudeixen d’uns dies d’encant en aquesta època de l’any, però l’inici de la primavera és una època que hi ha una explosió de vida i color a l’illa.

Els paisatges de Mallorca amb la floració dels ametllers, deixen una estampa en els rècords difícil d’oblidar. L’illa convida a fer excursions a les muntanyes, als camps d’ametllers, tarongers i llimoners. Es pot gaudir de la naturalesa a cada racó, amb la riquesa dels pobles i municipis acompanyats sempre d’un suau clima d’hivern mallorquí.

Si ets amant de la naturalesa i busques encants rurals a Mallorca, recorda que durant els primers mesos de l’any, l’illa t’ofereix l’oportunitat de gaudir d’un viatge inoblidable en un entorn natural amb un bonic paisatge dels ametllers.

Reserva cases rurals amb vistes al mar i aposta per fer turisme sostenible i ecològica a la Finca s’Estalella.