Llarga durada

Descobreix el teu Paradís Mediterrani! Lloguers de Llarga Estada a Mallorca: Confort, Encant i Vistes Inoblidables

Les casetes de pescadors de s´Estalella tenen una ubicació excepcional i única al sud-est de Mallorca.
Les casetes de pescadors de s’Estalella són el racó ideal per gaudir de temps de qualitat i sentir la màgia de l´entorn, per reflexionar, descansar, desconnectar, desenvolupar un projecte, o fins i tot teletreballar.

Oferim estades de llarga durada en aquest enclavament de gran interès antropològic i paisatgístic davant del mar, excel.lent perquè artistes, viatgers o escriptors connectin amb l’entorn i deixin volar la seva creativitat.

Les casetes de pescadors de s´Estalella són un d´aquests llocs únics al món, on el temps discorre a un altre ritme a mercè de la natura. Les encantadores i confortables casetes estan ubicades en un entorn màgic, davant del mar i envoltades de la més pura naturalesa mediterrània; on la mà de l’home gairebé no ha tingut influència a l’entorn.

Us convidem a conèixer aquest magnífic lloc des de la vostra necessitat. Les casetes de pescadors són ideals per a períodes de desconnexió, per desenvolupar un projecte, per crear, escriure, teletreballar, per desenvolupar qualsevol interès que tingui o simplement per curar l’estrès diari.

Oferim estades de llarga durada per proporcionar-te el temps que necessites per a tu, i per descobrir, des del repòs, aquest bell racó del sud de Mallorca.

Oferim àmplies places d’aparcament privat per als nostres hostes. Oblida’t dels problemes d’estacionament i gaudeix de la tranquil·litat de saber que el teu vehicle està resguardat. Viatja amb total tranquil·litat i aprofita al màxim la teva estada en les nostres encantadores casetes!
Totes les nostres Casetes de Pescadors inclouen en el preu els gats d’aigua, butà, llum, llenya i manteniment.
La neteja de la caseta, roba de llit, tovalloles i roba personal, són part d’un servei de neteja que oferim i que es cobra apart.